mittbarnmittbarn

Funderar o funderar!

Jag är så förbannad att jag håller på o kokar de må så vara att jag har fått hjälp till min son men när man hör på flera håll att jag inte är ensam o bli bemött med skit från bup o föräldrar inte får den hjälp dom behöver.
Som jag sagt tidigare dom får inte göra så här som dom gjort mot mig. O verkar göra mot andra.
Jag har fått tid i mitten på Maj o träffa dom här skolipporna vi träffade första gången som gjorde en anmälan till soc.
Chefen på bup kommer vara med o jag kommer verkligen vara hård mot dom liksom hur fan tänkte ni osv.  Jag behöver göra detta för att lägga denna ilska bakom mig som jag har mot dom.
Säger det än en gång tänk om jag nöjt mig med som den ena sa även vad soc kommer fram till så kommer inte vi göra någon utredning på din pojke!!!!!!!
Kan bara tänka mig hur vårat liv sett ut o med stor sannolikhet så hade sonen blivit omhändertagen då han var så otroligt våldsam. Nä fy sjutton.
Tack o lov att det blev rätt i slutändan!!

Här fortsätter det o gå rätt så bra o sonen börjar prata själv om o gå tillbaka till den gamla skolan.
Hoppas hoppas......

Det kanske går fort!

Pratade med min handläggare på soc o dom skulle träffa henne på onsdag som är tänkt som kontaktperson/assistent. Osen kan det gå jättefort tills allt är klart o de låter underbart.
För de är inge roligt o se sin son bli allt mer tillbakadragen. I princip så är han bara ner till gårn 3ggr i veckan o nån enstaka gång är han med nån kompis, det verkar som han har blivit folkskygg o de är inge kul!!!

Blev inge av med läkar besöket!

Det var helt stört omöjligt o få med han in till bup idag, jag talade om för han att läkaren ville träffa han själv o ställa frågor om medicinen o att det inte gick att jag vidarebefodrade det.
Hoppas att han följer med nästa gång.
Nu har han bommat 2 tider till psykologen o 1 till läkaren på rad.
Misstänker att han är orolig för psykologen skulle hjälpa oss med schema o så.
Jag fixar o göra scemat själv det är inte frågan om det utan att det tar bättre om hon är med.
O sen sa han här för ett tag sedan att psykologen skulle ju vara med o inte bara jag, så vi får väl se.
Nästa besök som jag förstod så skulle kontaktpersonen vara med så vi får diskutera o komma fram till hur vi ska gå till väga med grabben o med skolarbetet.
O sedan var det ju det här om han har drag åt aspberger de måste ju oxå fram.

Sitter o tänker tillbaka ett halvår sedan då var det hur lugnt som helst här o han gick till skolan iallafall varje vecka men inte alla dar.
Har så svårt o förstå allt som har hänt sedan dess.
Men skam den som ger sig!

Helgen har varit helt underbar!

Denna helg har varit helt underbar, grabben har varit så lugn o fin. O igår spelade vi wii hela familjen vi skrattade så mycket! O han börjar fråga lite om den här tjejen som ska hjälpa han här framöver så helt nollställd till detta tror jag inte han är. Men vi får väl se kanske låter stort nu o sen när det kommer till kritan det återstå o se. Men det känns ljust om framtiden. I dag har han ätit strattera i 4 veckor o i morron höjs den igen till 60 som han tydligen ska ha nu o + consertan.
Lär då säga att jag märker stor skillnad på han sen han började med medicinen, frågade han själv idag om vad han tycker så svarade han jag vet inte svårt o säga.
Nytt läkarbesök i morron.

EVK o utbrott!

Evk som jag var på gick bra de var jag o psykologen o handläggaren från soc o hans 2 lärare o skolsköterskan.
Vi kom fram till att han ska få en kontaktperson o sen blir lite mer åt elevassistent hållet som ska försöka slussa han tillbaka till skolan försiktigt.
Det är på gång att han ska få hemuppgifter nu o jag hoppas av hela mitt hjärta ska gå bra.
Då han fortsätter o säga att han inte ska gå tillbaka till skolan.

I Måndags o Tisdags hade han utbrott var väl lite grejer som gick sönder men det var mycket lindrigare iallafall.
Han var arg för han inte fick köpa cod vi har sagt att när han har tagit tag i skolarbetet o sköter besökens vi har till psykologen så ska han få köpa det.
Förra gången o idag så vela han inte åka in till bup vet ej varför.
Idag försökte jag men efter ett tag så sa han gå mamma med arg röst o då var det bara o backa just för han inte skulle få ett utbrott, ett av verlktygen jag har fått.
O igår så satt han inte en enda gång vid datorn tror inte det är sant..
Men vi får väl se hur det går då vi har läkarbesök på MÅndag o måtte han följa med då!

Jag säger det än en gång jag kan inte förstå vilken tur i oturen jag ha då jag har så mycket bra människor o göra med handläggaren på soc psykologen o skolan tack o lov säger jag!

Det fortsätter o gå bra!

Här fortsätter det o gå rätt så bra må jag säga!
Har väl varit lite tjafs o han har fått 2 utbrott sen sist så det känns att vi är på rätt väg.
Jag upplever han som mycket lugnare o gladare så jag är överlycklig.
Det enda jag är orolig över är att det verkar som han håller på o få panikattacker.
Märkte det på hockyn sist han sa att han hade ont i bröstet o problem med andningen o de var ju knök mycke folk med. Men de gick bra iallafall.
Vi fortsätter o gå till bup regelbundet o nästa vecka är det tid för läkarbesök o utreda lite om stratteran som han ökar veckovis nu. Ska höja i morron o sen veckan där på så är han uppe i den dos han ska ha.
Känner en liten oro över dom här panikattackerna fattas bara de å att han ska få nå sånt med stackaren.