mittbarnmittbarn

Jag är så lycklig!!!!!!!!!

Jag har suttit här o gråtit av lycka, så mycket spänninga som lossna bara så där!
HAN HAR GÅTT TILL SKOLAN första dagen idag!
Han har knäppt väldigt väldigt många på näsan nu!

Han var ju med sin kontaktperson igår o tittade hur det såg ut nu o han fick se vart klassrummet är osv.
Han träffade även några lärare med.
Kontaktpersonen sa att det gick över förväntan igår o hon sa även att hon skulle vara med sonen idag i skolan, vad bra svarade han. Alltså det är så underbart.

Jag vill ge skolan ett stort fång rosor, för dom har verkligen lyssnat på mig o gjort det så bra som möjligt för honom.
O jag hoppas det fortsätter o går bra för honom........

Vad jag har blivit dålig på o skriva!

Här lunkar det på är väl en himla berg o dalbana i mellanåt!
På tisdag är det tänkt att han ska börja iskolan igen o han kommer börja i 7:an igen istället för 8:an.
Jag var på ett möte förra veckan med den nya rektorn han verkar kanon då han har förstålse för dom här barnen mm. Och han har fixat till det här bra jag tror det kan bli super om han nu bara går!
Jag är helt supernojig för jag tror det kommer skita sig när det är dags på morronen o gå till bussen så kommer han flippa ur säkert!!

Han har varit hem själv till sin kontaktperson en gång o det gick jättebra o hon kommer i morron o hämtar honom o tar med honom till skolan o tittar hur det ser ut nu då dom har gjort om en del!!
Ev så blir hon med första tiden som en extra trygghet vilket jag tror han behöver för det kommer räcka med en liten grej så kan de vara kört!
Jag tycker det är så jobbigt nu när man inte vet hur det blir o samtidigt som man måste förbereda honom hela tiden. Men på Tisdag då vet jag!

Har varit en del utbrott sen sist o  jag tycker det är så ledsamt att bli kallad hora, fitta kärringjävel hela tiden o alla andra okvädesord som finns. Alltså jag förstår inte hur han tänker!!
Men iallafall så har jag förstått att har dom dubbeldiagnos o man medicinerar mot adhd så kan autismen synas mer. För han har med stor sannolikhet både adhd o autism, vart autismen landar får vi väl se om några veckor!!

Lite jobbigt har det varit dom senaste veckorna då det nästan inte går o säga nånting åt honom nu o han fräser o hugger direkt beror med stor sannolikhet att skolan närmar sig! Och att jag måste ligga bredvid honom  tills han somnar jag undrar vad det snurrar för något i hans huvud önskar jag kunde hjälpa honom mer!

Jag känner att jag måste få mer info om det här med autism o få bättre verktyg hur jag ska göra i vissa situationer för det är jobbigt jättejobbigt o hela tiden argumentera, förbereda honom o försöka ligga steget före o undvika att det uppstår utbrott!

Ska bli så intressant o höra vad han säger om skolan å det här när han kommer hem i morron efter besöket!

Nä nu ska jag sätta fart!!