mittbarnmittbarn

Jan. 30, 2011

Tack o lov så gick det bra efter jullovet o skolstart!
Jag o min sambo har träffat psykologen en gång o jag ska träffa honom själv i veckan som kommer, han verkar vara helt suverän o med en stor kunskap så jag tror det här kommer bli jättebra o jag tror även sonen kommer tycka om honom...

Det har varit lite utbrott o ännu mera grejer som pajjat men det sista som var så låg han i sin säng o sa att det är så onödigt så jävla onödigt sa han o jag tycker så synd om honom men jag har försökt o gett han verktyg men han kan inte ta dom från mig!!!

Jag hade ju inte alla papper med mig sist när jag träffade bupläkaren så jag fick ju en ny tid o så frågade han mig om jag hört nå mer om anmälan som jag gjorde till löt/patientnämnden nej sa jag inte nå mer än att jag fått bekräftelse på att dom tagit emot den.
Jag sa åter igen att det gjorde jag bara för o markera att dom på bup inte kan göra så som dom gjorde o så sa han att det händer grejer jag sa att jag hoppas verkligen att jag har rört om i grytan o han sa att jag faktiskt gjort det det hoppas jag verkligen att jag har.......
Var även in i samma veva till hab o frågade om psykologen där var ledig o de var hon så jag frågade hur det var med vårdgarantin på hjälpmedel hm tjopp så fick vi en tid inom 2 veckor o dom som sa att det var så lång kö....

Har även lämat en del papper till bupläkaren o han ska skriva i o skicka in om biverkan om svin-vaccineringen, han sa faktiskt att det kan ju vara den som är orsaken huuu säger det än en gång varför lät jag han ta den.
Men som jag sagt det kommer ju bli jättesvårt o bevisa ju...

har även varit o träffat henne på hab om hjälpmedel en gång så det är helt underbart att det händer saker synd bara att det ska behöva ta 14 månader!!!!!

När sen allt detta med grabben har lugnat ner sig så ska jag även skriva ner allt o skicka in till tillsynsmyndigheten på socialstyrelsen sen ska jag släppa detta men det är ju lite kvar!!!

Tycker det är vedervärdigt av bup att dom inte har vårdplaner som dom har om man får diabetes tex.
Min grabb har fått utredning o medicenering på dessa 14 mån det ska inte behöva ta sådan lång tid för att grabben ska få information o få prata själv om detta o sen all information som jag behöver få om detta!
Tack o lov så ska jag få vara med på en föreläsning som Bo Hejlskov gör han är helt suverän har jag hört så det ser jag fram emot!!!

Nu i kväll chockade han mig totalt han kom ner mamma jag går o lägger mig nu 21.50 helt oootroligt vad skönt o slippa säga åt han en kväll i allafall!

Jag älskar dig så mycket min underbara pojk!!!!!

Första skoldagen!

Jag var lite orolig det började igår för han var så fräsig o sur, och jag tänkte tillbaka efter höstlovet då han vägrade första dagen efter lovet o gå!
Var så orolig men det gick bra, jag fick skjutsa honom då han inte hittade sitt busskort men det gick bra!
Förra terminen har han bara en frånvarodag o jag är superlycklig för det!
Hoppas det håller isig nu med.

Den privata som ska förhoppningsvis kunna få grabben o förstå hans problematik han ringde så nu har jag fått en tid dit, första är det bara jag o min sambo om han kan komma ifrån, underbart att det äntligen händer något!

Vi träffade änen LSS handläggaren idag så vi får se vad som händer här framöver!!!!!

Helt omöjligt!

Det är helt omöjligt o få han ut 4:e dagen han är inne men i morron så ska han sova hos sin kontaktperson igen!
Och så hoppas jag att det inte kommer ta alltför lång tid tills vi blir kallade till den här privata som ska prata med grabben!!
Det har varit svårt o få upp han på morronen så han har haft ett uppehåll med concertan o det har väl gått rätt så skapligt!
Ska bli skönt när skolorna börjar igen!!