mittbarnmittbarn

Ytterligare utbrott i kväll!

Var o lämnade en grej till tränarna när träningen var slut!
Och på vägen hem brakar det lös bara för att jag inte beställde pizza åt honom, jag är så sugen på det sa han, men jag sa nej!
Jösses vilket rabalder det blev han  skrek o kastade saker o levde loppan mm.
Jag har försökt och tryckt på tame fan överallt för att han ska få hjälp men denna jäkla byråkrati och sen när dom inte fattar på bup att det är nu eller redan från början han skulle få/fått hjälp!

Är det meningen att vi som har barn med neuro psykiatriska funktionshinder ska få lov o lämna bort våra barn när man söker hjälp o ber om hjälp och inte får det???
Hur mycket ska vi föräldrar tåla och hur mycket skit ska vi få lov och ta emot från våra barn inte bara från barnen utan även myndigheter!!
Jag tänker aldrig ge upp för att han ska få hjälpen han behöver och skulle ha fått för länge sen!

Tänker på vad en sa till mig idag att det är ju barnmisshandel dom håller på med och det är så sant så sant som dom borde straffas för!
Nu menar jag inte bara mig utan det finna många många här i kommunen som dom rent sagt skiter i. 
Men skillnad är ju att dom går fria......

Det måste få ett slut det dom håller på med omedelbart!!!!!

Klart med LSS

Nu är det klart med LSS hade möte med dom idag och jag hade med mig papperet som jag fick från läkaren  så det äe så skönt att det är undanstökat.

Ringde även kommunen idag om den här artkursen en svarade mig att hon trodde inte att dom hade sådana kurser för så stora barn som han är nähä tänkte jag, pratade med en annan och hon visste inte heller tydligen.
Så jag ringde till handläggaren som hade hand om utredningen på oss då dom fick anmälan från bup hon skulle kolla upp det o återkomma om det, men det är ju ett aber att det måste ju vara en som har kunskapen om både adhd o atypisk autism o speciellt då han har ett autistiskt tänk.
Det verkar inte vara det lättaste så i morrn ska jag ringa till hab om dom har någon sådan kurs!
Han måste ju få sådan hjälp då han är så utåtagerande tack o lov så är han inte det i skolan iallafall.
Och han vill fortfarande gå dit tack o lov för det fast det l'är väl komma det med!

Jag är fortfarande väldigt besviken och ledsen med tanke på det som hände igår.

Han hade även en läkartid idag till vc om det här med hans ork och att han är så blek o trött men jag stod vid skolan o väntade men han kom inte o jag får väl lov o beställa en ny tid åt honom.
Det spelar liksom ingen roll vad jag säger till honom passar det inte så blir det som det blir, jag känner att jag själv måste få mera verktyg hur jag ska göra i vissa situationer som uppstår.

Och det märks så väl nu att han inte har stratteran som satt i hela dygnet speciellt på sen em o framåt o hur jag ska få honom o ta en korttidsverkande får jag klura på då han sa att han inte tänkte ta nå fler mediciner då hans hjärta slår så som han säger.......

När ska han få hjälp!!!

Idag hade vi kommit överens att vi skulle åka o hälsa på gammelmormor, allt gick bra hämtade honom i skolan sprang in o köpte lite fikabröd innan vi åkte.
När vi hade en liten bit kvar så säger han vi åker hem mamma, jag tänkte inte mer på det utan sa att vi är ju snart där o att det blir ett litet tag vi är där då klockan var så pass mycket!
Kom dit han vägrade gå ur bilen, jag tänkte han kommer väl sen så jag gick in till henne.
Sa hej o kramade om henne o så o så tänkte jag att jag steker på köttbullarna åt henne , jag hann inte steka dom innan jag åkte.
Han kommer in o säger kom nu åker vi jag sa bara att jag skulle steka färdigt dom och att vi skulle ta en fika med henne o sen åka.
Det gick inte alls han skrek o höll låda o alla okvädesord som finns så det kom ut en annan tant o titta mm.
Det slutade med att jag packade i hop grejorna o tog med mej den färdiga färsen o åkte hem för det gick ju inte, fick mej en spark på sidan av knäet så där är jag blå plus att jag har en bula på högerarmen då han daskade till mig i bilen.

Han säger att det beror på att jag har adhd att det blir så där då!
Jag sa att även om man har adhd så gör man inte så som han gjorde, att han måste lära sig det!
Men ibland blir jag o fundera om han gör så där för o slippa saker som han tycker är tråkigt!
För det är en väldigt smart kille jag har ibland får jag den känslan att han är beräknelig.
Jag blir så matt jag väntar fortfarande på att han ska få börja art kursen som han så väl behöver för att lära sig hantera sin ilska o få bra verktyg o ta till när han känner att han håller på o bli arg.
Fast den verkar inte finnas i dagens läge!!

Jag har fått nog utav dessa turer som har varit och hur fan ska man nå ut för och få upp ögonen på hur det fungerar bakom bups väggar!!
Detta bup är inte unikt utan det här förekommer över hela landet tyvärr!

Jag hör flera som har problem o inte får den hjälp dom borde få och när föräldrar ringer till mig o berättar hur det varit för dom, det är så vanskligt så det är inte sant!
Önskar jag kunde göra något åt det här o få samhället o myndigheter och försöka förstå hu pass allvarligt detta är!!!


Både kunskapen o förståelsen måste ökas för dom här krakarna o det nu o inte i morgon!!!!!!!!

Möte igen!!

Var på möte i Fredags med läkaren o sonens psykolog.
Var ju meninge att grabben skulle ha varit med men det blev tvärstopp dels för att det var aktiviteter från skolslut till kvällen.
På sätt o vis så var det väl bra för jag tycker inte de hade varit så bra liksom först hade vi pratat med läkaren o sen så skulle han ha fått lov o gått ut o väntat medans diskutionerna om han var utredd eller inte!!!!!
Var inte, så mycket snack om det tyckte jag utan jag fick skrivet att han är utredd till de som ska till henne på LSS.
*Vet varken ut eller in hur det blir med allt just detta med LSS hm återstår o se i morron om jag får tag på henne!
Fick även en annan medicin som är korttidsverkande som han kan ta då det blir för sent på morronen för concerta (då den ska tas tidigt) o ev påfyllning under eftermiddan.
Till veckan ska jag få hjälp o skriva en anmälan som ska lämnas in till patientnämnden eller hsan kommer ej ihåg just nu!
Jag måste göra det för min sons skull o även alla som kommer efter oss, jag vet att detta kommer hända fler gånger tyvärr!

Känner mer o mer att nu snart startar nästa kapitel efter detta turbelenta år som varit!!!!
Och jag hoppas verkligen att jag har rört om i grytan här på bup i denna stad och jag hoppas verkligen att cheferna förstår hur deras underställda jobbar o hur dom tänker.
Det fick förödande effekter för oss tack vare att dom gjorde som dom gjorde, tänk om dom satt in stöd direkt att dom inte fattade när han vägrade gå till skolan, hans helt enorma utbrott när han gjorde som han gjorde.
Borde inte dom ha fattat att det var saker i skolan o andra saker just att han har fått dubbeldiagnoser!!

Hur kunde dom säga på bup att han var orolig över mig att han vela vara hemma o se så att jag hade det bra!!!
Och nästa stund så påstår dom att han far illa i hemmet att jag skulle slå honom?????
Helt sanslöst sjukt gjort av dom!!!!

Fler än jag!

Igår ringde en mamma till mig o vi pratade om det här med just bup o hon har oxå blivit illa bemött med råge!
Jag tycker det är så oroväckande just vad dom håller på med där inne.
Och dom kommentarerna dom häver ur sig och hur kan det vara sådan skillnad från bup till bup i detta län är för mig en gåta? Och ändå ha samma verksamhetschef över hela länet.
Träffade en annan mamma i går som berättade för mig hur det varit för henne och jag blir rosenrasande alltså när ska dom förstå vad dom håller på med, det får inte vara så här dom här krakarna har det nog så jobbigt och sen inte få någon hjälp och stöd!
Jag har gjort allt jag kunnat för att dom ska förstå hur viktigt det är o ha kompetent personal för det första och jag kommer aldrig kunna förstå då psykologen vi träffade satt själv o gjorde utredningar om detta!
Och något måste ju vara väldigt fel när det är sådan omsättning på personalen där varför slutar dom som är bra!!!!

Anmälan!

Jag ska få hjälp här framöver och att skriva en anmälan om alla dessa förbenade turer och alla fördröjningar som varit hit o dit!!!
Läkaren hade undvikit o svarat LSS handläggaren när hon frågade om testerna han gjort och sagt att det var ju inte riktigt färdigt, jag blir snart hårlös på det här.
Men det värsta är ju att allt dröjer med LSS och allt men jag fortsätter o hjälpa honom så gott jag kan!!!

Jag tänker inte ge mig i detta dom får inte göra så här, speciellt inte mot barn o ungdomar som mår så här dåligt!!!!

1 år sedan

Igår var det 1 år sedan vi var på första jourbesöket på bup!
Ja vad ska man säga om detta år, jag tycker att det har varit det värsta året i mitt liv o troligtvis så tycker min son det med.
Det har varit en kamp precis hela tiden ringa o trycka på hela tiden händer inte ett smack på det där stället som ska heta bup!

I går så ringde hon mig från LSS o sa att hon hade pratat med sonens bupläkare som säger att han inte är utredd för autism så därifrån kommer vi inte få nån hjälp  nu.
Åter igen jag fattar inte hur kan det komma sig att det står i remissen till hab att han har diagnostiserats med atypisk autism och adhd.
Jag blev så jävla förbannad i går så jag kokade, psykologen säger att han har atypisk autism och är utredd men att hab skulle kolla upp lite smågrejer som ex finmotoriken.
Jag ringde chefen på hab igår, jag var helt förtvivlad men hon berättade att vi nog skulle få en kallelse rätt så snart o troligtvis blir ett första besök före jul.
Hon läste även remissen hon sa oxå att det står ju att han är diagnostiserad för båda diagnoserna och hon sa även om det är så så kan det inte vara så långt borta lite smågrejer som hon menade är kvar!
Men vad jag förstod så är det ju ett aber han äter ju medicinen för adhd att det kunde ju ställa till det då han fick lov o börja medicinera innan han var helt utredd.

Igår var reportaget med i tidningen!!!!

Jag kontaktade en reporter för ett tag sen när jag gick i taket när jag pratade med en från kommunen som sa till mig att dom fick ta emot så många barn o ungdomar som bup vägrade utreda, tänkte ju direkt på det som hände oss!
Igår kom det med i tidningen länkarna finns under mina länkar!
Det blev ett jättebra reportage tycker jag o mycket kom fram men som sagt mörkertalet är nog väldigt stort jag tänker på dom som tyvärr har fått sina barn omhändertagna på fel grunder!!
Jag hoppas att det här ska bli en eftertanke o förhoppningsvis att dom på bup lär sig o ändrar på sina rutiner o kanske även ser över vilka som är lämpliga o ta emot föräldrar när dom kommer på ett jourbesök!!!

Underbara dagar!!!

Har varit några underbara dagar här helt fantastiskt, jag älskar dig så mycket gubben o det vet du!
Igår kväll låg vi o pratade lite, han pratade lite om känslor o så han som har så svårt för det men det är en början!
Försökte även förklara för honom om träningen hur viktigt det är att han fortsätter med det för hans egen skull och sen var det ju lite tjafs mellan honom o ena tränaren som han har varit sur på ett längre tag o vägrat o gått o tränat för det!
Men jag tog upp det med igår o försökte förklara för honom att även vi vuxna kan ha dåliga dagar o kan säga saker på fel sätt som jag tycker faktiskt han gjorde.
Åå mamma sa han nu känns det bättre sa han för det är ju så med honom o hans problematik man måste verkligen tänka sig för hur man säger det o även tonläget är viktigt då han tolkar det man säger bokstavligt.
Man kan inte säga o uttrycka sig på samma vis som man kan till ett barn utan dom här funktionshindrerna det har jag lärt mig nu.
Det känns faktiskt förhoppfullt tycker jag dels att jag lämnade in kopior till henne på Lss igår där det står på remissen till hab att han är diagnostiserad med adhd o atypisk autism då det inte framkom på läkarutlåtandet så bara det kommer igång så kommer det rulla på bra sa hon så det känns skönt o veta!

Jag fattar inte!

I remissen till hab så står det ju att han har adhd o atypisk autism/asperger vilket det blir får väl hab utreda skulle jag kunna tro!
Men hur kan läkaren skriva i läkarutlåtandet till fk om vb att han har viss a  saker som för tankarna till autismspektrumstörning därför skrivs remiss till hab.
Jag blir så matt, jag förstår inte vad dom håller på där inne på bup, jag sa vid mötet att eran verksamhet är under all kritik flera gånger har man brist på personal så ska man fan inte driva sådan verksamhet när det gäller sådana viktiga saker.
Det blir ju inte bättre av det här, min första tanke om utlåtandet är att de är väldigt tafatt men men jag får väl lämna in det o med det jag skrivit så får vi väl se hur det går!!!
Jag pratade med våran lss handläggare idag och då det står så till hab borde det inte vara något problemo få hjälp där ifrån.
Han har ju 2 dagar när han slutar tidigt och dom gångerna lär jag oftast få hämta honom då den ena dan dröjer det nästan 2 tim innan bussen kommer som går ända hem då det tar så muycket av hans krafter o hålla ihop i skolan så det finns möjlighet att han kan få taxi dom dagarna genom lss så det ska jag ansöka med om för hans skull då jag kanske inte kan hämta honom dom dagarna alla gånger.
Han måste vara diagnostiserad med autism för o få viss hjälp därifrån.
Det finns ju även annan hjälp man kan få därifrån med och att även jag kan få viss hjälp som förälder.
Vem vet vad detta slutar innan det är klart!!!!!!

En bra dag igår!

En underbar dag i går var det inte bara för han var hem till en kompis efter skolan utan han var så glad o harmonisk på nå vis vi pratade lite tjejer o sånt på vägen hem när jag hämtade honom jag älskar homon nå oerhört, jag försöker tänka mig in många gånger hur han tänker om vissa saker mm.
Men det är svårt då han har ett annorlunda tänk o beteende han uppfattar verkligheten på ett helt annat sätt än många gör!
Inte undra på att han blir så feltolkad o missuppfattad som gör att det blir konflikter både här o där!
Han kommer behöva oerhört mycket stöd o hjälp här framöver o jag hoppas verkligen att det inte tar alltför lång tid till vi får tid på hab så vi kan få dom rätta verktygen o jobba med!
Han har tjatat på mig om att han vill ha högre månadspeng, jag tycker han får rätt så mycket ändå med tanke att han får en hel del av oss förutom månadspengen.
Han har ju haft sådana problem med o avsluta datorn på kvällarna o komma i säng i tid kvällarna före skoldagar.
Det är så lätt för andra att säga men stäng av datorn bara, men det funkar inte här med tanke på hans extrema utbrott som han får!
Utan jag har fått lirka som bara den o sen är han ju även piggare tack vare concertan o trots att han även får melatonin till kvällarna för han ska bli trött!
Jag frågade han en kväll här när han lagt sig när vi låg o pratade lite du vill ju ha mera i månadspeng eller hur sa jag ja sa han.
Sa att jag hade tänkt på en sak om han lägger sig före halv elva på vardagskvällarna så får du en femma mer per kväll det funkar vad säger du om det frågade jag! Han säger men mamma det kan ju bli jättemycket mer pengar sa han, självklart finns det ett tak sa jag han gick med på det så dom kvällarna som varit sen dess totalt 5 kvällar har det funkat skitbra.
Hoppas att det håller i sig som det har gjort så skönt både för mig o honom har det varit!
Har satt upp en lapp på kylskåpet o skrivit alla datum för denna månad så ser han själv med!
Tyvärr är det så här man får göra med sina barn ibland som har denna problematik, han kan ju själv påverka nu hur fort det går tills han kommer upp till taket o anledningen att jag sa en femma åt han att han förhoppningsvis ska komma in i den rutinen sen då det inte blir nå mer femmor då det har gått ett bra tag...
Låter som han nästan inte får nå i månadspeng men det får han faktiskt!!! O mer där till.
Men när han nått taket får han köpa deo o sånt själv med mm.
O sen till slut ska han få hela barnbidraget men då kommer han få köpa kläder o sånt själv med...
Om han fixar det, det återstår att se!!

JAG ÄLSKAR DIG MIN UNDERBARA GRABB!!!!!

Han har dubbeldiagnos!!!!!

Alltså jag fattar inte vad dom håller på med på bup, jag har pratat med hab o det står i remissen som skrevs till dom att han har adhd o atypisk autism/Asperger.
Det är väl det dom ska ta reda på vad men han har både och!
Det vore väl bra om cheferna kan läsa allt som står med tanke på att dom var som levande frågetecken när jag sa att han hade dubbeldiagnoser!

Vad har jag gjort för ont?

Jag kan inte förstå vad jag har gjort för ont när jag ska prövas så hela tiden?
Hela tiden ska man få lov o kämpa för sitt barn änt de där så är det där!
När ska detta jävla samhälle kunna förstå o kunna ta in att alla barn fungerar inte på lika sätt, måste man ha ett synligt handikapp för att dom ska förstå!!!!
Kunskapen om dom här funktionshindren måste ökas o även förståelsen o det nu o inte i morron!!!
Jag känner mig så jävla tom o besviken på allt men hur mycket ska man orka som förälder.
Och inte blir det bättre av att hans mediciner krockar med varandra o hur lång tid det tar innan man träffar rätt på vad som är bra för honom det vet inte jag men jag tycker allt tar sådan tid alldeles för lång tid!!!

Snart skiter jag i det här!!!

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta känner mig så jävla besviken o är så förbannad just nu!
Fick ju läkarutlåtandet som ska lämnas till fk om vårdbidrag idag!
Jag har hela tiden uppfattat att han är utredd o klar att han har adhd och atypisk autism spektrumstörning!
Men i utlåtandet så står det att dock föreligger ytterligare svårigheter som för tanken till en autismspektrumstörning därför är remiss skickad till hab!!!!!
Vad ska man säga, sen lite längre ner så står det diagnos o då står de båda!!!!!
Jag vet inte vad tusan dom håller på med där på bup.
Jag skrev ner väldigt mycket till honom om min sons problematik o det var lite knapphändigt som stod i utlåtandet vet varken ut eller in.
Jag känner att jag fixar det här själv snart, jag förstår inte varför allt ska ta sådan tid tame fan.......
Vad har dom väntat på bättre tider eller vadå?????
Då det misstänktes någon form av autism redan i Jan o Feb nån gång varför kunde dom inte skicka remissen till hab på en gång då???
På brevet i från hab så stod det att dom skulle höra av sig inom 3 mån, o tar det 3 mån så är vi inne i Februari jag är så jävla ledsen på att min son ska hamna mellan stolarna o det ska ta så jävla lång tid!!!
Om 3 år ca: är han myndig och han klarar inte o ta ansvar som en annan jämngammal kan! Och en hel del andra saker som han har problem med och inte förstår!!!!

Vet inte vad jag känner riktigt!!!

Jag var ju på mötet med skolippornas chefer o jag vet inte vad jag känner efter det!
Hon från patientnämnden tyckte jag fick rätt så bra credit ändå!
Jag började med o tala om varför jag hade reagerat som jag gjort!
Det här just hon sa på kommunen att dom fick ta emot så många barn som bup vägrade utreda.
Chefen sa att det hade hon tagit upp med dom på kommunen!
Jag pratade med 2 st chefer på kommunen och dom sa att det inte var alls att dom vägrade utreda dom utan att dom blev skyfflade hit o dit innan det blev klart om dom skulle utredas.....
Att det drog alldeles ut på tiden för mycket!
Tycker detta är så fel att det ska vara så!!
Säger än en gång tänk om jag hållit käft där i början undrar hur lång tid det tagit innan vi hade fått handläggare på soc, jag ringde o bad dom skynda sig o det tog nästan 2 mån.
O sen så ska ju dom göra utredning ca: 4 mån och sen beslut fattas o.s.v.
Inte undra på att det blir så galet fel!!!
Jag talade om att deras verksamhet var under all kritik flera gånger att jag tycker det är fruktansvärt hur det går till!
Hon pratade om deras trattar när man kommer vid jourbesök att dom ställer en massa konstiga frågor för att bilda sig en uppfattning! mm.
Jag säger det än en gång att jag tycker psykologen borde ha fattat som ändock sitter o gör utredningar själv!!!

Dom sa även att dom tyckte det var bra att jag träffade dom att dom har tagit till sig mycket av vad jag sagt o kritiserat att det kommer komma lägen att dom kommer förknippa saker med mig o tänka till... Det tror jag vad jag vill på men jag hoppas att det är så, för jag hoppas att dom förstår vilket jävla misstag som blev i vårat fall!!!
Jag kommer även anmäla detta till patientnämden då mycket har dragit ut på tiden mm o sättet dom jobbar på!!!!

Nervös!

Hu då jag är så nervös så jag har ont i magen nu, men om några timmar så är det över!
Och jag hoppas verkligen att jag inte glömmer något som jag vill framföra med tanke på alla fel o brister som varit i detta elände och att tiden räcker till!!!

Nu börjar jag bli lite nervös inför morrondagen!

I morron ska jag träffa skolippornas chefer o det börjar kännas i magen men jag ska gå igenom det jag skrev ner i går med henne från patientnämnden och skriva rent så jag vet hur jag ska ta det fast det är ju klart det beror ju på vad dom säger med förstås!
Och jag hoppas att det finns den möjligheten att någon av dom kan skriva tillägget i journalerna när det är faktiskt deras underställda som gjort ett oerhört stort misstag som dom gjorde.
Varför ska jag behöva ¨göra det!
Jag tycker ju som sagt att veta att det som står där i om mej först o främst är vedervärdigt och den kommer ju alltid följa med honom i livet!!
Jag tycker faktiskt att det är skrämmande, jag hoppas att dom kan göra det dels skulle det kännas som en liten upprättelse i all den skiten som varit!


Jag har ju även bett att hans läkare ska ringa upp och dom lämnade ju meddelandet i Måndags till honom så det äterstår o se om han ringer i morrn när han är där!!!!!

chefen på hab ringde igår!

Jag pratade ju med hab för ett tag sedan o bad chefen ringa upp o igår sen eftermiddag ringde hon för det jag undrade var ju om det var lång väntetid o så!
Jag berättade om hur det har varit och är och hon trodde inte vi skulle behöva vänta så länge men remissen behandlas i morron o så får jag reda på i början på nästa vecka när det blir!!!
Jag hoppas att det går relativt fort..............

Patientnämnden

Idag träffade jag henne på patientnämnden som ska vara med på mötet som kommer med cheferna på bup och vi gick igenom journalerna o anmälningen som bup gjorde till soc.
Vilken trevlig o hjälpsam person hon verkar vara har ju bara pratat med henne i telefon ett antal gånger, hon hjälpte mej hur jag ska lägga fram det på mötet det känns faktiskt jättebra inför de som komma skall.
Hon sa även o det stämmer ju att de var jag som sökte hjälp o att det var jag som talade om för dom vad orsaken med stor sannolikhet var till att det var som det var, att det ökade i samband med svinvacineringen som det faktiskt gjorde!
Jag har ringt både till dom på bup o soc  o sa att ni måste sätta fart så att det händer nått så att han får den hjälp han behöver i princip i 2 månader då vi hamnade i ingemansland innan jag ringde politikern här o det började hända saker!
Jag har hela tiden påpekat vad jag tror problemet är att han har adhd men nej dom hävdar hela tiden o vill få det att det är jag som är problemet i det hela!
Att det är mitt fel att det är som det är att jag inte ger han det han behöver o att inte jag ser hans behov o att jag inte ser mig själv som orsaken till konflikterna märklig tanke varför sökte jag hjälp?????
Det dom skrev i anmälan till soc på längre sikt omsorgssvikt som leder till begränsad psykiskt, emotionell, social samt intellaktuell utveckling!
O ALLT BERODDE PÅ ATT HAN FAKTISKT HAR ADHD OCH ATYPISK AUTISM SPECTRUMSTÖRNING!!!!!
Som jag hela tiden sa! Som eskalerade nå oerhört efter svinvaccineringen!
Det är så faktiskt det är o det är därför jag har reagerat som jag gjort mot bup o soc det får inte än en gång gå till så här! Jag fattar inte är det bara för jag kanske sa som det var eller trampade jag dom på tårna att dom  gjorde som dom gjorde eller vadå?
O dom ska vara experter kyss Karlsson säger jag!!!
Ska iallafall bli intressant vad dom säger på mötet sen!

Och den enorma kränkningen och den otroligt stora förnedringen som jag upplevt o den enorma psykiska pressen jag kände o led av i vintras, varje gång det kom nån o knackade på så hoppade hjärtat högt o tanken kom, nu kommer dom o hämtar han + den stressen av att situationen var som den var här hemma, jag tror ingen någonsin kommer kunna förstå vad jag genomlevde där från första besöket på bup o tills  våran handl'äggare på soc talade om att hon skulle lägga ner utredningen utan några påföljder!
Och som jag ser det att det som står i journalerna är inge annat än rent förtal!
Hade skolipporna varit privatpersoner så hade dom åkt in i finkan för länge sedan, men det går ju inte o anmäla någon myndighet fick jag till svars när jag kollade!

Och sen var det ett papper som jag inte sett förut som dom på soc skriver när dom tar emot anmälan  lite uppgifter om mig o sonen persnr o sånt.
Jag blir så arg när jag läser detta där står det klart o tydligt att den ena skolippan (behandlarassistenten) skulle kontakta mej efter o bestämma en tid för ett möte innan jag o sonen skulle dit (2:a mötet) för att dom skulle kunna gå igenom med mej om just anmälan till soc!!!!!
Jag ringde ju upp skolippan o frågade ju vad hon menade med att han inte fick vad han behövde det kunde hon inte ta på telefon sa hon jag bad om o få ett möte innan vi skulle dit nä de går inte för sig sa hon nähä så blev det.

Det här är helt jävla sjukt anledningen till anmälan är enligt deras utsago: Misstanke om bristande omsorg eller misstanke om problem hos vårdnadshavarna eller annan närstående! Hon säger även att jag ger sonen skulden för det som hänt jag säger bara hejje jösses jag sa till dom hela tiden från början att han med stor sannolikhet har adhd o att han behöver utredas för att få den hjälp han behöver, ända sen första samtalet med dom har jag sagt det, det framkommer även i journalerna.
Tack o lov att dom har skrivit ner det iallafall så att det finns noterat fast dom kanske tänkte att det skulle framföra mig som en idiot! Inte vet jag!
Tji fick dom Mor hade rätt o det har jag vetat hela tiden.........
Och sen till råga på allt där mitt mobilnr: skulle stå stod det någon annans nr: kanske mitt oxå står på någon annas anmälan!!! Klantaschlar säger jag dom får inte göra så har kommit fram till att det är skolippan som lämnat fel nr:

Jag har även igår pratat med en chef på komunen om vad hon sa till mig för ett tag sedan men det kunde inte hon bekräfta utan jag fick tag på hennes chef i dag  o det kunde inte hon svara på.
Jag sa ju som det var vad jag hade hört och jag sa även att det här kunde vara till hjälp att versamhetschefen på bup förstår hur hennes underställda jobbar och att det kunde leda till en förbättring som behövs här i stan på bup speciellt för dom här krakarna så att det slutar o begås misstag på bup.
Men hon menade på att det kan ta alldeles för lång tid innan det bilr utredningar o att man skyfflas runt o det är väl inte så undra på de som hände oss o jag vet att det är flera familjer som blivit anmälda på falska saker o allt har berott på adhd, asperger mm.....
Jag är iallafall väldigt tacksam att vi fick hjälp så fort som vi fick tack o lov att jag stod på mig!

Tänker tillbaka på vad skolippan (psykologen) sa att även om han får diagnos  så hjälper ju det inte min son i vardagen!!!
Näää det är väl inte så undra på när man bara får utredning o medicinering o sen  ska man åter igen kämpa för att en liten sketen remiss ska skrivas o lämnas in till hab som skulle vart där för lä'nge sedan!!!
Så han kan få terapi o behandling vad det nu blir, och att jag som förälder ska få information o verktyg hur det är att ha ett barn med dessa diagnoser!
Det är först nu jag börjar se ljuset i tunneln o att vi ska få en fungerande vardag, måtte jag slippa vänta lika länge på att få en tid på hab!

Måndag!

Det gick bättre i morse med concertan.fast det blev lite senare men de må så vara!
Jösses vad han är fräsig om inte det går hans väg.
Jag känner mig så kluven hur man ska ta honom ena gången så är han i sättet som han skulle vara 15 o nästa som 8. Så svårt blir det i vissa lägen!
Har försökt o fått tag på hans medicinsköterska men hon är svår o få tag på så jag lämnade ett meddelande på bup att läkaren ska höra av sig under morrondagen om han kan förstås!
Ska fråga han som sagt för det är ju inte första gången det händer som hände igår morse, om det finns nå annat han kan få som dämpar honom när han vägrar ta den så där!
Jag tycker detta är så hemskt alla mediciner man proppar i han.
Fram tills detta hände så har han ju nästan inte tagit nån panodil ens förutom när han haft feber förstås!
Penicilin o astmamediciner med!
Han sa ju själv härom dagen att det här kan ju inte vara bra för mig med så mycke mediciner som jag tar sa han!!!!!!!!
;Jag tycker det är jobbigt som tusan men vad ska jag göra!
Men förhoppningsvis så med hab osv, få en förståelse o lära sig om sina problem så kanske han slipper medicinen sen hoppas, hoppas...
En hel drös med medicin tar han stackaren.....
Förhoppningsvis så blir det bättre framöver med det!!!