mittbarnmittbarn

En helt underbar vecka!!!!!

Vi var ju till läkaren i måndags vi fick ca: 10 min med han då han totalt tvärvägrade men följde med till sist.
Gick bra han ska börja ta strattera nu o han började på kvällen med den. Jag tycker det har varit en helt underbar vecka har inte behövt tjata på honom alls nästan. O vi var på hocky i tisdags o alltid tidigare matcher så har det varit svårt för han o gå efter matchens slut, men inte nu. Och vilka diskutioner vi har haft o vilka samtal. Är så glad att det har släppt lite. Han verkar vara så harmonisk på nå vis. Visst han kan fräsa till o så men det är ingenting.

Och sen är jag så himla glad jag pratade med våran handläggare på soc o jag sa till henne att det här har varit en fruktansvärd tid att jag har känt att det varit psykiskt påfrestande med o veta att dom har varit inblandade. Men hon berättade att hon ska vara med på skolmötet nästa vecka o sen så ska hon avsluta ärendet utan på följder. Det kändes så skönt o höra o jag känner mig så glad. Jag berättade det för grabben o han sa vad bra. Vi pratade i morse där jag sa att det här har varit en jättejobbig tid på många sätt o vis o jag förklarade det här med soc hur dom jobbar o så, jag sa även att jag har varit jätteorolig då när det har varit som det har varit att dom skulle komma o hämta honom. Har varit ärlig o öppen mot grabben både på gott o ont jag tror man vinner mest på det!!

I morron så blir det bup o träffa grabbens suveräna psykolog!!!!

Så typiskt!

Skulle ju in till bup idag på läkarbesök om medicinering o så men icka han tvärvägrade i morse o ta sin medicin.
Försökte med alla medel men det var helt kört o få han följa med. Jag tänkte att jag åker väl in själv då o pratar med dom. Då jag skulle själv till vårdcentralen 1 tim före bup så blev jag kvar istan.

I Fredags när vi var in till bup så sa han att vi behandlar han som liten bara för han inte får vara vaken längre än oss på helgerna o sitta vid datorn.
Hm jag sa ju det att det är svårt för oss att göra det då han glömmer bort både tid o rum när han sitter vid datorn.
Jag tog upp det här med att han har så svårt o avsluta på kvällarna o de här. Ska försöka klura en del. Han måste börja visa oxå sa jag som att avsluta o lyssna bättre på oss att han lär ge lite tillbaka. Kommer bli tufft härframöver då det blev lite tokigt innan han började med concertan. Jag tänker då fortsätta kämpa att vi tillsammans ska kunna lösa detta!

I lördags var han själv hemma hela kvällen o de gick bra vi var bortbjudna men han vela inte följa med.
Jag sa så åt honom att hade vi tyckt att inte han hade varit stor nog så hade vi inte lämnat han själv.
Ibland så förstår jag inte hur han tänker!!!!

Men en sak är så mycket bättre han har inte haft ett enda stort utbrott sen han började med concertan jo första kvällen då men inget annars.

Flera bra dagar!

Jag märker väldigt mycket i skillnad o jag tycker det är så underbart när jag ser att han är så lugn o fin igen!
Men jag vet att det kommer bli bakslag men förhoppningsvis så blir utbrottena han får mycket lindrigare.
Det enda som varit dom här dagarna sen sist är att han fick ett utbrott i söndags kväll men det var inte lika stort som tidigare men tillräckligt ändå.
Han slog sönder sitt gamla tangentbord o hade ut alla knappar över hela köksgolvet. Men det gick över fort o han bad om ursäkt rätt så omgående.
Ska försöka o få tag i biljetter till hockykvalet då både jag o grabben tycker det är skoj med hocky.......
Och i måndags så skulle vi ha varit in o träffat våran psykolog men det blev inte så för han var på så otroligt dåligt humör så vi ska ta det i morron istället!

Det har varit bra dagar!

Har varit rätt så bra dagar faktiskt så vi får väl se hur det blir nästa vecka då det kommer bli lite hårdare med en del saker.
Jag är lite fundersam om concertan är rätt för min son då den sitter i bara 12 timmar ca: nu funkar det men sen när han ska gå till skolan igen så vette det tusan. Jag tänker poå det här då han har haft sån ångest o de med skolan o de så vi får se tror han skulle behöva nått som satt i hela dygnet. Men men vi får se hur det blir då det är ju inprovning nu..
I måndags så blev han osams med en på fritidsgårn dom hade tydligen slagits men jag såg på honom att nått hade hänt men som vanligt så sa han inget när jag frågade. Dom ringde från gårn o berättade om vad som hade hänt o de som glädjer mig är att han ringde direkt ner när han kom hem o bad om ursäckt. Det hade han inte gjort tidigare så jag märker att concertan hjälper faktiskt.
Pratade med sonens psykolog här tidigare i veckan o hon sa att hon vill göra en utredning om asbergers med. Så vi får se hur det går men jag har ett stort hopp inför framtiden...

Jag älskar dig grabben min o jag vet med lite hjälp utifrån  kommer det bli så bra för oss här framöver!!!!!!