mittbarnmittbarn

Upp och ner!

Ja här är det både toppar och dalar, väldigt mycket onödigt tjafs.
Höstlovet har flytit på någorlunda bra fast de är ju så svårt och få han att avsluta när han sitter vid datorn det spelar ingen roll om han är ledig eller inte.
Han har även börjat med dom här samtalen som ingår i ungdomstjänsten så jag hoppas att det flyter på nu som det ska och sen kommer han få jobba under jullovet så ska det vara avklarat sen.

Jag har fått en ny mobil så han fick min gamla fast han inte skulle ha haft den då han har haft sönder så många telefoner, men han blev överlycklig.
2 kvällar på rad har det inte varit något problem han har avslutat när jag sa åt han i förrgår i tid fast igår behövde jag inte ens säga till honom jag skulle precis säga till honom att det var dags då säger han jag är på väg o lägga mig nu HELT OTROLIGT första gången på flera år sum jag inte behövde säga till honom.
Jag frågade honom hur han kände att jag inte behövde säga till honom han sa att det var skönt.
Fortsätt så sa jag så kommer det bli jättebra sa även att både du och jag kommer bli mycket gladare då det har varit så mycket konflikter på kvällarna.

Han upplever ju att jag tjatar på honom och det gör jag inte, men vad ska man göra när man säger till honom igen efter en stund och han säger jag glömde bort.
Jag fortsätter och surfa på den posetiva känslan som finns här hemma nu tills nästa dal kommer!!!!!